Wallbox Laadpalen

Een opgeladen auto, wanneer jij het nodig hebt.

Wallbox wall charger

Wallbox

Met onze laadoplossingen voor thuis is het tanken van je auto moeiteloos. Plan je oplaadsessie en je auto zal automatisch laden terwijl je slaapt of aan het eten bent. Waarom zou je tijd verspillen aan het opladen als je wilt focussen op wat echt belangrijk is als je thuis bent?

De slimme laadoplossing van Wallbox zorgen ervoor dat je auto thuis veilig en snel wordt opgeladen terwijl elektriciteitskosten worden verlaagd.

Een slimme lader

Krijg toegang tot je oplaad gegevens via de MyWallbox app op je telefoon of smartwatch en gebruik je oplaad inzichten op efficiënter te laden.

Profiteer van lage elektriciteitsprijzen tijdens daluren. Plan het opladen en bespaar geld terwijl je slaapt.

Tijdens het laden met Wallbox bescherm je je huis en de elektrische infrastructuur van je gemeenschap, en dus de mensen om je heen.

Wallbox Pulsar Plus productfoto

Wallbox laten installeren?

VVTronics staat in voor een opvolging van A tot Z. Ze staat garant voor een volledige service. Bij deze installatie kan je genieten van het belastingsvoordeel.

Zelf een Wallbox installeren?

Ga voor een oplossing op jouw maat. VVTronics kan je helpen met advies voor de keuze van je laadpaal die de handige harry zelf kan installeren met eventueel hulp van onze deskundige ervaring.