Smappee Laadpalen

Betaalbare kwaliteit.

EV Wall

De Smappee EV Wall is een compacte, gebruiksvriendelijke, en mooie oplossing voor residentieel laden. De EV Wall is standaard voorzien van beveiliging tegen overbelasting. Dit zorgt ervoor dat het elektrisch systeem van je woning binnen zijn vermogensgrens blijft. Je hoeft dus niet langer te vrezen voor gesprongen zekeringen tijdens je laadsessie. Smappee past de capaciteit van je laadpaal automatisch aan.

Mobiele app

Wacht niet op je maandelijkse rekening om te ontdekken hoeveel thuis opladen je kost. De Smappee App en het Dashboard laten je in real-time weten hoeveel je laadt en wat het kost. Het is perfect mogelijk om gesplitste facturering toe te passen om de kosten van het laden aan je werkgever door te berekenen. Je ziet ook hoeveel zonne-energie je voor je laadsessie gebruikt hebt. Ontdek welke gegevens je van je EV Wall kunt verwachten in de Smappee App.

Wil je nog meer inzicht?
Integreer Smappee Infinity om je energieverbruik thuis te beheren.

Smappee Infinity app gebruik

Swipe and charge

Er zijn twee manieren om je EV op te laden via een Smappee EV Wall: plug en laad en Swipe en laad.

Voor Plug en laad steek je eenvoudig de stekker in de EV om te starten en ontkoppel je hem om te stoppen met laden.
Voor Swipe en laad sluit je de stekker aan, swipe je je kaart (of andersom) voor de led-verlichting en begin je met laden.

Dit voegt ook extra veiligheid toe, want je EV Wall wordt pas ontgrendeld nadat je de kaart geswiped hebt.

Smappee Laadpalen

Een greep uit onze webshop.

EV Wall laadpaal voorbeeldfoto wit

Smappee laadpaal laten installeren?

VVTronics staat in voor een opvolging van A tot Z. Ze staat garant voor een volledige service. Bij deze installatie kan je genieten van het belastingsvoordeel.

Zelf een Smappee laadpaal installeren?

Ga voor een oplossing op jouw maat. VVTronics kan je helpen met advies voor de keuze van je laadpaal die de handige harry zelf kan installeren met eventueel hulp van onze deskundige ervaring.

Voorbeeldfoto zwarte EV Wall geïnstalleerd door VVTronics