Blitz Power Laadpalen

Betaalbare kwaliteit.

Duurzame kwaliteit

Blitz Power Station integreert robuuste, schaalbare software in een hoogwaardige aluminium behuizing. Ons laadstation is een hightech constructie, ontworpen om jarenlang mee te gaan.

Groot gebruiksgemak

Jouw gebruiksgemak en comfort staan voorop. Installatie en configuratie wijzen zichzelf uit. Net als het gebruik: inpluggen, opladen en je bent vertrokken.

Customizable design

Zet je laadstation helemaal naar je hand. Staand of hangend? Eén van de drie basisuitvoeringen of een RAL-kleur naar keuze? Stem je Power Station volledig af op jouw stijl en smaak.

Slim, flexibel en veilig laden

  • Updates over the air
  • Load-balancing-technologie
  • Split-billing
  • Toegangscontrole
  • Overzicht via de Blitz Power App (komt eraan!)
Blitzpower Tower productfoto

Behoud het overzicht met je persoonlijke login

Dankzij een flexibel laadbeheersysteem plan je oplaadmomenten, krijg je real time inzicht in data en optimaliseer je laadsessies. Gewoon aanmelden met je persoonlijke login en je kunt aan de slag. Handig? Dat is de bedoeling.

Blitz Witte Power Station installatie voorbeeld

Blitz Power laadpaal laten installeren?

VVTronics staat in voor een opvolging van A tot Z. Ze staat garant voor een volledige service. Bij deze installatie kan je genieten van het belastingsvoordeel.

Zelf een Blitz Power laadpaal installeren?

Ga voor een oplossing op jouw maat. VVTronics kan je helpen met advies voor de keuze van je laadpaal die de handige harry zelf kan installeren met eventueel hulp van onze deskundige ervaring.

Blitzpower Tower productfoto